fty7os

fty7os

Despre noi

Livreaza Orice, Oriunde, in cel mai Rapid mod

Livrarea la domiciliu a multor bunuri a fost mult mai frecventă în centrele urbane ale lumii dezvoltate. Sistemul de livrare a pachetelor este un sistem care oferă livrări speciale de pachete, documente sau informații în care proprietarii de pachete efectuează o acțiune în sistem cu privire la articolele care urmează a fi livrate. De asemenea, informează în prealabil utilizatorul despre cât va costa să trimită pachetul, precum și data de sosire a pachetului pe care doresc să îl trimită.

Livrarea coletelor acum la un click distanta

Doriți să trimiteți colete și să puteți urmări locul unde se află? Cu aplicația CARGO24 acum puteți trimite colete sau puteți primi pachete de la cei dragi cu câteva atingeri și, de asemenea, să urmăriți locul unde se află.

Livrări unice

Doriți să trimiteți coletul către o singură persoană din aplicația CARGO24? Cu aplicația noastra puteți efectua acum livrări individuale în câteva atingeri și puteți urmări și locul unde se află.

Livrări multiple

Doriți să trimiteți articole către nenumărați oameni? Din această secțiune puteți trimite mai multe livrări și puteți urmări locația acestuia și puteți cunoaște și ora de sosire așteptată.

Ce face aplicația unica?

Făcând livrările de colete atât de simplu, iată câteva caracteristici unice ale acestei aplicații care vă vor ajuta în această sarcină.

Moduri multiple de plată

Alegeți modul de plată care vă convine dintre diferitele optiuni disponibile, adică numerar, card sau portofel și apoi efectuați plata pentru livrarile pe care doriți să le efectuați.

Urmărire în timp real

Urmăriți locația coletului dvs. utilizând această caracteristică direct din aplicație. Acest lucru vă va ajuta să știți unde se află coletul în acest moment și ora estimată a sosirii, în același timp.

Cu atât de multe caracteristici unice, toate la un loc, suntem siguri că doriți să știți cum funcționează această aplicație. Iată mai jos o scurtă prezentare.

Cum se utilizeaza aplicatia CARGO24

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

fty7os